Minestrone med bønner

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Minestrone er en fantastisk hverdagsklassiker, som går rent hjem, hver gang den kommer på middagsbordet – denne udgave er med hvide bønner, der giver en ekstra fyldig og mættende ret.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og rødløg. Rens bladsellerien, og skræl gulerødderne.
Skær gulerødder, squash og bladselleri i små, ensartede tern.
Steg baconternene i lidt olie i en stor gryde, til de er sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Lad gryden være varm.
Steg løg og grøntsager i baconfedtet i gryden i ca. 5 minutter under omrøring.
Tilsæt hvidvinseddike, og lad det fordampe. Tilsæt grøntsagsbouillon, hakkede tomater og laurbærblad, og lad suppen simre under låg i ca. 10 minutter.
Skyl og afdryp bønnerne. Varm bønnerne op i suppen sammen med den stegte bacon, og smag til med sukker, salt og peber.
Servér suppen med finthakket persille og friskhøvlet parmesanost på toppen.

Tip!

Hvide bønner kan udskiftes med kogt makaroni for en mere børnevenlig version.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar