Milkshake med jordbær, mandelmælk, vanilje og mynte
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Slurp! En iskold milkshake sætter et sødt og sundt punktum efter et godt måltid mad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Blend jordbærrene i en kraftig blender sammen med isterninger, mandelmælk, vaniljekorn og mynteblade, og smag til med flormelis. Servér straks.
Tip!
Har du en rest vaniljeskyr eller vaniljeis, kan du tilsætte det sammen med almindelig mælk og udelade mandelmælken. Du kan erstatte de friske jordbær med frosne, som er en del billigere og fås året rundt. Du kan også bruge andre typer frosne bær eller frugt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk