Middelhavssalat med butterbean-dip

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Servér en supernem vegetarisk salat, der mætter godt og smager fantastisk – særligt sammen med den cremede butterbean-dip.

Ingredienser

Sådan gør du

Dræn butterbeans og artiskokhjerter, og blend dem sammen med tahin, vand og presset hvidløg til en cremet konsistens i en foodprocessor eller lignende. Pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld kogende vand over couscoussen, og lad den stå i 10 minutter. Rist pinjekernerne på en tør pande. Hak persillen groft.
Bland pinjekerner og persille sammen med couscous, og fordel det i et hjørne af et stort salatfad.
Dræn og skyl butterbeans, og anret dem på fadet sammen med skyllet rucola, halverede artiskokhjerter, oliven, soltørrede tomater og smuldret feta.
Servér salaten med butterbean-dip og groft brød.

Tip!

Salaten smager også dejligt tilsat en rest stegt kyllingekød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar