Micheladas − mexicansk chiliøl
11. oktober 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det lyder lidt, som om man taler vrøvlespansk, når man udtaler navnet på denne mexicanske skønhed. Og det bliver ikke bedre, hvis du drikker dem hele eftermiddagen.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør chipotle og salt sammen i en underkop. Hæld æggehviden ud i en anden underkop.
Dyp kanten af glassene i æggehvide, og dernæst i chipotle-salt-blandingen, så der kommer et fint mønster.
Hæld limesaft, worcestershiresauce, tabasco og isterninger i glassene. Top med øl, og pynt med limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk