Mezcal-margarita med tortillachips og tomatsalsa

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Salsaen er hot, så supplér gerne drinken med et glas vand eller mælk.

Ingredienser

Sådan gør du

Ryst mezcal, Cointreau, verbenablade, limesaft og is sammen i en shaker, til drinken er mixet godt.
Bland salt og sukker på en tallerken. Skær limefrugten over, og kør 1 limebåd rundt langs kanten på hvert af glassene. Vend herefter glassenes kant ned i salt-sukker-blandingen.
Hæld drinken gennem en si, og fordel den i glas.
Pynt med blade af citronverbena, og læg evt. et par isterninger i glassene.
Tænd ovnen på 180°. Skær tortillaer ud i trekanter, og pensl med olie. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde. Drys med lidt salt.
Skyl tomaten, og skær den i tern. Pil og hak rødløg. Rens og hak chilien. Rør tomat, løg og chili sammen med koriander og olie.
Pres saften af limefrugten. Smag til med limesaft, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar