Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
De mexicanske pandekager er et sikkert hit hos både børn og voksne. Krydr det hakkede oksekød med rigelig spidskommen og chili, og lav en korianderdressing til.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kød og spidskommen i olie på en pande, til kødet er brunt.
Skyl kikærterne i koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af. Bland kikærterne med kødet på panden.
Rens og snit chilien, fjern evt. kernerne. Krydr kødet med chili, salt og peber.
Skyl salaterne, og skær dem i grove stykker. Rens peberfrugten, og skær den i strimler.
Rør yoghurt sammen med koriander, salt og peber.
Vend salat og peberfrugt sammen med dressingen (gem lidt dressing til topping).
Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken. Læg salat, oksekød og dressing på de lune tortillaer, og servér.
Tip!
Prøv evt. en anden gang at lave retten med hakket lammekød – det virker også!
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: De bedste mexicanske enchiladas