Mexicanske pandekager med kylling
15. marts 2021
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav dekorative, sprøde skåle af tortillapandekager, og fyld dem med mexicanske lækkerier.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Skær kyllingekødet i strimler. Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Pil løg, og skær det i både. Bland kyllingestrimler, peberfrugter og løg med krydderier og olie i et ovnfast fad.
Bag blandingen i 20 minutter, til kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne møre. Pres limesaft over, og vend rundt.
Læg tortillapandekagerne i ovnen i blot 2 minutter, så de bliver lune og bløde.
Læg de lune tortillapandekagerne i ovnfaste skåle eller forme, så de formes som skåle. Bag dem i ca. 10 minutter (samtidig med kyllingefyldet),til de er gyldne og sprøde.
Lad dem køle lidt af, og tag dem ud af formene.
Dræn de sorte bønner, og skyl dem i en sigte. Skyl og snit icebergsalat fint. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i både.
Anret tortillaskålene med kyllingefyld, bønner, salat, avocado, salsa, cremefraiche og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk