Mexicanske kyllingelår med avocado-ris og vandmelonsalsa

Mexicansk mad er et hit hos hele familien. Prøv en ny kombination, der både er sød, syrlig og let krydret.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken. Flæk avocadoerne, og skrab kødet over i en skål. Hak koriander. Pil og pres hvidløg.
Mos avocado, koriander og hvidløg sammen med en gaffel. Bland de kogte ris i, og smag til med friskpresset limesaft, salt og peber.
Tænd ovnen på 220°. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad. Smør dem ind i olivenolie.
Bland alle krydderierne i en lille skål, og gnub dernæst blandingen ind i kyllingelårene.
Sæt lårene i ovnen i 30 minutter, til de er gennemstegte, og skindet er sprødt.
Skyl cherrytomater. Skær cherrytomater og vandmelon i små tern, og bland dem i en skål.
Tilsæt limesaft, olivenolie, finthakket koriander og presset hvidløg, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
Servér salsaen til kyllingelår og avocado-ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
4. oktober 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar