Mexicansk picadillo

16. december 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Picadillo beskrives nok bedst som mexicansk millionbøf. Oksekød, kartofler og krydderier i én skøn forening, der smager fantastisk med både tacos og ris.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød, og brun det.
Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små tern. Vend ternene i gryden. Tilsæt chilipulver, koriander, salt og peber, og vend rundt. Lad det hele stege i 5 minutter.
Hæld hakkede tomater og bouillon i gryden. Læg låg på gryden, og lad retten simre i 25 minutter, til kartoflerne er møre.
Lun tacoskallerne. Pluk koriander. Pil rødløg, og skær det i tynde både.
Fyld piccadillo i tacoskallerne, og top med koriander og rødløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar