Mexicansk picadillo
16. december 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Picadillo beskrives nok bedst som mexicansk millionbøf. Oksekød, kartofler og krydderier i én skøn forening, der smager fantastisk med både tacos og ris.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt hakket oksekød, og brun det.
Skræl kartofler og gulerødder, og skær dem i små tern. Vend ternene i gryden. Tilsæt chilipulver, koriander, salt og peber, og vend rundt. Lad det hele stege i 5 minutter.
Hæld hakkede tomater og bouillon i gryden. Læg låg på gryden, og lad retten simre i 25 minutter, til kartoflerne er møre.
Lun tacoskallerne. Pluk koriander. Pil rødløg, og skær det i tynde både.
Fyld piccadillo i tacoskallerne, og top med koriander og rødløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem og lækker opskrift på millionbøf
Powered by Froala Editor