Mexicansk oksekød i fad med majskolber og tortillachips
Oksekød i fad er en skøn hverdagsklassiker, som vækker lykke hele vejen rundt om bordet. Servér med majskolber og tortillachips, hvis det skal være ekstra luksus.
![Mexicansk oksekød i fad med majskolber og tortillachips](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/mexicansk-oksekod-i-fad-med-majskolber-og-tortillachips_2901.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5213623046875&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
March 23, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: De bedste mexicanske enchiladas