Mexicansk lasagne
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
I denne lækre lasagne forenes det mexicanske og det italienske køkken på bedste vis. Opskriften på lasagne er nem, og retten kan serveres til både hverdag og fest!
Ingredienser
Udstyr
et tærtefad med høje kanter
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og hak den fint. Steg løg, hvidløg og chili i olie i en gryde.
Tilsæt oksekød og krydderier, og steg, til kødet er brunet.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og evt. bouillonterning. Lad det simre i ca. 10 minutter.
Afdryp kidneybønner og majs, og tilsæt dem. Smag retten til med chokolade, balsamico, salt og peber.
Tænd ovnen på 175°. Fordel kødsaucen i bunden af tærtefadet.
Læg en tortillapandekage over, og smør den med cremefraiche. Top med kødsauce, og drys med revet cheddar.
Fortsæt herefter med tortilla, cremefraiche, kødsauce og cheddar, indtil fadet er fyldt, og slut af med et lag revet cheddar.
Bag lasagnen i ovnen i 25 minutter, indtil osten er smeltet og gylden. Servér med koriander og blandet salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: De bedste mexicanske enchiladas