Mexicansk kyllingesuppe
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Denne mexicanske kyllingesuppe er super nem og hurtig at tilberede!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kødet i tern. Pil og hak løg. Pil og riv hvidløg. Svits løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt kødet og alle krydderierne, og steg et par minutter.
Rens bladselleri og squash, skær det i tern, og lad det stege med, indtil kødet er brunet. Hæld hakkede tomater og bouillon i gryden. Lad suppen simre i 15 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Pensl tortillaerne med olie, og skær dem i tynde strimler. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og bag strimlerne sprøde i ovnen i ca. 5 minutter.
Hæld vandet fra kikærterne, skyl dem, og hæld dem i suppen. Pres saften af limefrugten. Kog et par minutter, og smag til med limesaft, salt og peber.
Servér suppen med tortillastrimler, avocado skåret i skiver, cremefraiche, friskrevet cheddar og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk