Mexi-hotdogs
2. august 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Alt, hvad hjertet begærer, samlet på en lille hotdog. Skyl den ned med en iskold øl eller en syrlig lemonade.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog eddike og sukker op i en gryde, til sukkeret smelter.
Pil rødløgene, skær dem i skiver, og læg dem i lagen. Lad det koge i et par minutter, og hæld de syltede rødløg i et skoldet glas. Lad dem trække indtil servering, eller sæt dem på køl. Er løgene dækket af lage, holder de sig i ugevis.
Varm honningen op i en gryde. Skær jalapenoerne i skiver, og hæld dem i den varme honning. Lad blandingen simre i et par minutter, og hæld den i et skoldet glas.
Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i tern. Skyl radiserne, og hak dem fint. Skyl og hak koriander groft. Skær limen i små både.
Steg eller grill pølserne. Lun brødene, og lav et snit til pølser og fyld.
Fyld brødene med mayonnaise, pølse, avocado, syltede rødløg, honningsyltede jalapenos, koriander og radiser, og dryp med limesaft. Servér straks med en ordentlig bunke servietter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk