Merguez-hotdogs med løgsalat og myntecreme
6. juli 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Merguez er en slank, krydret pølse lavet af lam eller okse, der fås i både en mild og stærk version. Køb den hos slagteren eller velassorterede supermarkeder.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg pølserne i lidt olie på en pande i ca. 10 minutter, til de er gennemstegte og gyldne på alle sider.
Rør citronsaft og sukker sammen i en skål, til sukkeret er opløst. Pil løgene, skær dem i tynde skiver, og vend dem i marinaden. Lad dem trække i 10 minutter.
Skyl persillen, og pluk den groft. Vend den i løgsalaten lige inden servering.
Hak mynten fint. Pil og riv hvidløget. Rør yoghurt sammen med mynte, hvidløg, olie og salt i en skål.
Lun pølsebrødene i ovnen eller på grillen, og fyld dem med lidt myntecreme og pølser. Top med lidt løgsalat, og servér straks med chilisauce og resten af løgsalaten og myntecremen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk