Melonsuppe med mynte og gedeostbrød
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Iskold melonsuppe er en genial og let ret, som både er læskende og lidt spicy.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær skrællen af melonen, skær frugtkødet i små stykker, og læg det direkte i en blender, så det ikke tager smag af skærebrættet.
Fjern kernerne fra chilien med en kniv, og blend mynteblade med melon og chili.
Krydr den friske suppe med sirup, friskpresset citronsaft og salt. Lad suppen blive iskold i køleskabet, før du serverer den.
Tænd ovnen på 190°.
Skær brødet i aflange stænger. Skær gedeosten i skiver, og fordel dem på brødene.
Hak myntebladene, og fordel dem på ostebrødene. Dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med salt og peber.
Bag gedeostbrødene gyldne i ovnen i ca. 8 minutter.
Servér iskold suppe i høje cocktailglas med de lune brød til.
Tip!
Hvis du ikke har sirup, kan du bruge sukker eller rørsukker til at søde suppen en anelse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk