Melonsuppe med agurk og forårsløg

29. september 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Den søde galiamelon smager fantastisk som grundingrediens i en forfriskende sommersuppe. Top suppen med den afdæmpede agurk og det skarpe forårsløg, og du har en grøn lækkerbisken.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær melonen i mindre stykker, og kom dem i en blender sammen med sherryeddike, kold bouillon og citronsaft.
Findel blandingen, og smag den til med salt og peber.
Skær agurken i tern, og snit forårsløget fint.
Servér suppen iskold toppet med agurketern og forårsløg, og pynt evt. med lidt friske urter.

Tip!

Servér evt. suppen med et par skiver brød til, hvis måltidet skal mætte lidt ekstra.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar