Melonsuppe med agurk og forårsløg
29. september 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den søde galiamelon smager fantastisk som grundingrediens i en forfriskende sommersuppe. Top suppen med den afdæmpede agurk og det skarpe forårsløg, og du har en grøn lækkerbisken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær melonen i mindre stykker, og kom dem i en blender sammen med sherryeddike, kold bouillon og citronsaft.
Findel blandingen, og smag den til med salt og peber.
Skær agurken i tern, og snit forårsløget fint.
Servér suppen iskold toppet med agurketern og forårsløg, og pynt evt. med lidt friske urter.
Tip!
Servér evt. suppen med et par skiver brød til, hvis måltidet skal mætte lidt ekstra.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk