Melonsalat med rucola og halloumi
7. juni 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Salaten er frisk og sommerlig med skønne bidder af grillet halloumi. Servér den som tilbehør til stegt kylling eller andet godt kød fra grillen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør rucola, og fordel det på et serveringsfad.
Halvér de 2 slags melon, og lav små kugler af melonkødet med et melonjern. Alternativt kan du blot skære melonkødet i tern.
Skyl agurk, og skær den i halve skiver. Vend melon og agurk sammen med rucolaen.
Rør limesaft, honning, salt og peber sammen, og dryp dressingen over salaten.
Skær halloumi i skiver, og herefter i halve på skrå. Steg dem på en (grill)pande i lidt olie, til de er gyldne.
Fordel grillet halloumi over salaten, og drys med ristede pinjekerner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk