Melonsalat med jordbær og pistacienødder

En mere sommerlig salat end denne er svær at finde. Sød melon og jordbær får selskab af krydret chili, syrlig limesaft og knasende pistacienødder.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær melonen i tern, eller lav kugler med en melonske. Læg melonen i en skål.
Rens jordbærrene, skær i kvarter, og læg i skålen.
Skær chilien i skiver, og hak nødderne groft.
Drys chili og nødder over salaten.
Pisk friskrevet limeskal, limesaft, honning, olie, salt og peber sammen i en skål.
Hæld dressingen over salaten.
Pynt salaten med mynteblade, og servér den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
25. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar