Melonsalat med jordbær og pistacienødder
25. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
En mere sommerlig salat end denne er svær at finde. Sød melon og jordbær får selskab af krydret chili, syrlig limesaft og knasende pistacienødder.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær melonen i tern, eller lav kugler med en melonske. Læg melonen i en skål.
Rens jordbærrene, skær i kvarter, og læg i skålen.
Skær chilien i skiver, og hak nødderne groft.
Drys chili og nødder over salaten.
Pisk friskrevet limeskal, limesaft, honning, olie, salt og peber sammen i en skål.
Hæld dressingen over salaten.
Pynt salaten med mynteblade, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk