Melonsalat med bulgur og kylling

En frisk salat med melon, bulgur og kylling bliver hurtigt en tilbagevendende favorit på sommerbordet.

Bemærk
At pochere er at ”koge uden at koge”. Læg kyllingekødet i kogende vand, skru ned for varmen, og lad kødet blive tilberedt med kun små bitte bobler i vandet.

Ingredienser

Sådan gør du

Pochér kyllingebrystfilterne ved at lægge kyllingen i kogende bouillon, og skru ned for varmen. Lad kødet ligge i bouillonen i 10-12 minutter. Tag kyllingen op, og lad den køle af.
Kog bulguren efter de anvisninger, der står på emballagen. Afkøl med koldt vand i en si.
Skær melonkødet og agurken i små tern. Skyl mynte og persille, og hak det fint. Rens radiserne, og skær dem i små tern.
Bland melonen, krydderurterne og radiserne i et stort fad. Riv kyllingekødet i strimler, og bland det med melonsalaten.
Rist græskarkerner på en varm, tør pande, indtil de begynder at hoppe. Krydr med salt, og hæld over salaten.
Smuldr fetaen over salaten.
Pres saften af citronerne. Bland citronsaft og olie, og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over melonsalaten, og servér med bulgur.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar