Melon på spyd med parmaskinke
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Sød melon og sprød skinke når nye højder i kombination med den fede ost og krydret med estragon. Servér spyddene som forret med et glas kølig rosévin til.
Bemærk
Melon og ost er gode venner! Hvis du ikke kan lide blå ost, kan du sagtens bruge feta, gedeost eller en anden salt ost.
Ingredienser
Udstyr
små træspyd
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200°. Læg skinken på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rist skinken sprød i ovnen i 8 minutter.
Halvér melonen, fjern kernerne, og skær melonkødet i store tern. Sæt dem på spyd sammen med tern af blå ost.
Hak estragon, og drys det over spyddene. Dryp med lidt olie, og krydr med salt og peber.
Smuldr til sidst den sprøde skinke over spyddene, og servér dem på et fad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk