Medisterfrikadeller med lun kartoffelsalat
12. marts 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav nemme og lynhurtige frikadeller af medisterfars, som blot skal steges på panden.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre. Lad dem køle lidt af, og pil skrællen af. Skær kartoflerne i grove tern.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Bring det i kog i en gryde sammen med bouillon, eddike, salt og peber. Lad gryden simre i 5 minutter, til løgene er helt møre.
Tilsæt sukker, sennep og smør, og rør rundt. Kom kartoffeltern i gryden, og vend rundt. Hold kartoflerne lune, mens du steger medisterfrikadellerne.
Smelt smør på en pande, og pres små frikadeller ud på panden fra medisterpølsen.
Steg dem gyldne på alle sider. Servér med kartoffelsalat drysset med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk