Mazarinkage med mynte, pistacienødder og citroncreme
Har du inviteret til kage? En god mazarinkage bliver næsten endnu bedre på dag 2. Bag gerne denne kage en dag i forvejen, så det eneste, du skal gøre, inden gæsterne kommer, er at pynte den.
![Mazarinkage med mynte, pistacienødder og citroncreme](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/mazarinkage-med-mynte-pistacienodder-og-citroncreme_10977.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.6258909162426447&fp-y=0.6691567466119538&fp-z=1.3365085792043927)
31-60 min.
(0)
July 28, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 springform, ca. 24 cm i diameter
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner