Mazarinkage med mynte, pistacienødder og citroncreme

Har du inviteret til kage? En god mazarinkage bliver næsten endnu bedre på dag 2. Bag gerne denne kage en dag i forvejen, så det eneste, du skal gøre, inden gæsterne kommer, er at pynte den.

Mazarinkage med mynte, pistacienødder og citroncreme
31-60 min.

(0)

July 28, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Du kan også forberede citroncremen dagen før. Læg den i køleskabet i en sprøjtepose, men vent med at klippe hul i den. Tag sprøjteposen ud af køleskabet, 20 minutter før du skal pynte kagen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'