Mazarin med rabarber og vaniljecreme
12. juli 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: Aller Media
Hjemmelavet mazarin med rabarber er slet ikke til at stå for! De små, fine kager serveres her med en herlig vaniljecreme.
Ingredienser
Udstyr
små forme
Sådan gør du
Pisk smør og sukker luftigt. Riv marcipanen på den grove side af et rivejern. Pisk marcipanen i smørblandingen.
Tilsæt æggene ét ad gangen under fortsat piskning. Tilsæt mel, og fyld massen i smurte forme.
Tænd ovnen på 175°. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rens rabarberne, skær dem i skiver, og vend dem med rørsukker og vaniljekorn.
Læg rabarberne oven i kagerne, og bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter, afhængigt af størrelsen.
Tag kagerne ud af ovnen, og lad dem køle en smule. Tag dem ud af formen, og lad dem køle helt af på en rist. Drys kagerne med en smule flormelis inden servering.
Skrab kornene ud af vaniljestangen. Pisk fløden blød, og vend den med vanilje, flormelis og ymer.
Servér mazarinerne kolde eller ved stuetemperatur, og giv vaniljecreme til.
Tip!
Mazarinmassen kan laves dagen i forvejen. Bag den, samme dag du skal bruge den, for at få et optimalt resultat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk