Mazarin med hyldeblomstcreme og bær
10. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
Mazarinbund, hyldeblomstcreme, friske bær og chokolade – denne kage er et overflødighedshorn af lækkerier. Og så bliver det ikke mere sommerligt.
Ingredienser
Udstyr
en springform, 20 cm i diameter
Sådan gør du
Riv marcipanen, og skær smørret i små tern. Rør marcipan sammen med smør.
Tilsæt æggene, ét ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør formen, og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen.
Bag kagen i 20- 25 minutter midt i en 175° varm ovn, til den er flot gylden. Lad kagen afkøle.
Pisk æggeblommer og sukker lyst. Rør majsstivelsen ud i hyldeblomstsaften. Kog halvdelen af piskefløden op.
Rør den varme fløde sammen med saften, og pisk den varme væske i æggeblandingen.
Hæld det tilbage i gryden, og varm cremen op under piskning, til den tykner. Tag fra varmen, og afkøl.
Pisk resten af fløden til skum. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og vend vaniljekorn og flormelis i skummet.
Vend det forsigtigt sammen med hyldeblomstcremen. Fordel cremen på mazarinen, og pynt med bær og hakket chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på mazarinkage
Powered by Froala Editor