Mazarin med hyldeblomstcreme og bær

10. august 2018 af .

Foto: Lars Ranek

Mazarinbund, hyldeblomstcreme, friske bær og chokolade – denne kage er et overflødighedshorn af lækkerier. Og så bliver det ikke mere sommerligt.

Ingredienser

Udstyr

en springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Riv marcipanen, og skær smørret i små tern. Rør marcipan sammen med smør.
Tilsæt æggene, ét ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør formen, og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen.
Bag kagen i 20- 25 minutter midt i en 175° varm ovn, til den er flot gylden. Lad kagen afkøle.
Pisk æggeblommer og sukker lyst. Rør majsstivelsen ud i hyldeblomstsaften. Kog halvdelen af piskefløden op.
Rør den varme fløde sammen med saften, og pisk den varme væske i æggeblandingen.
Hæld det tilbage i gryden, og varm cremen op under piskning, til den tykner. Tag fra varmen, og afkøl.
Pisk resten af fløden til skum. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og vend vaniljekorn og flormelis i skummet.
Vend det forsigtigt sammen med hyldeblomstcremen. Fordel cremen på mazarinen, og pynt med bær og hakket chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar