Matcharoulade med hvid chokolade

Matcha er fintmalede, tørrede blade fra en særlig tebusk. Det grønne pulver siges at have mange sundhedsfremmende egenskaber, men i opskriften her er det den intense, let græsagtige, smag, der er i fokus, og som balanceres af en sød-syrlig chokoladecreme, frisk flødeskum og hindbær på toppen.

Matcharoulade med hvid chokolade
0-30 min.

(0)

May 23, 2023 af Line Holt NielsenFoto: Marengsroulade
Bemærk:Den hvide chokoladecreme skal sætte sig køligt i mindst 3 timer (men gerne natten over), og den samlede roulade skal hvile et par timer inden servering.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Ovnens store bradepande, ca. 35x30 cm

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'