Matcha-melonis
5. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Er du vild med den japanske matcha te, så vil du elske disse hjemmelavede ispinde!
Bemærk
Frysetid: 2-3 timer
Ingredienser
Udstyr
6 ispindeforme
6 ispinde
Sådan gør du
Opløs matchaen i 1 spsk. kogende vand under omrøring.
Skær melon i tern, og blend dem med matcha og kondenseret mælk. Fordel massen i 6 ispindeforme.
Stik en ispind i hver, og sæt isen i fryseren, til den er helt frossen.
Tag isen ud af formen, og drys kakaonips på. Nyd straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk