Maste kartofler med yoghurt og salsa
Den perfekte ret, hvis du har kartoffelrester tilbage fra dagen før.

0-30 min.
(1)
23. august 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Maste kartofler med yoghurt og salsa
- mellemstore nye kartofler
- 8
- salt og peber
- olivenolie
- 1 tsk.
- rødløg
- 1
- cherrytomater
- 150 g
- græsk yoghurt 2 %
- 8 tsk.
- klippet karse
- 2 spsk.
Sådan gør du
Maste kartofler med yoghurt og salsa
Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem afkøle helt.
Tænd ovnen på 225°. Giv de afkølede kartoflerne et let tryk med håndfladen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Krydr dem med salt og peber, og dryp med olie.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 10 minutter, til de er let brune.
Pil og hak rødløg fint. Skyl og hak tomater fint.
Fordel herefter tomater, rødløg og yoghurt oven på kartoflerne, drys godt med karse, og servér.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner