Maste kartofler med yoghurt og salsa

Den perfekte ret, hvis du har kartoffelrester tilbage fra dagen før.

Maste kartofler med yoghurt og salsa
0-30 min.

(1)

23. august 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Maste kartofler med yoghurt og salsa

mellemstore nye kartofler
8
salt og peber
olivenolie
1 tsk.
rødløg
1
cherrytomater
150 g
græsk yoghurt 2 %
8 tsk.
klippet karse
2 spsk.

Sådan gør du

Maste kartofler med yoghurt og salsa

Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem afkøle helt.
Tænd ovnen på 225°. Giv de afkølede kartoflerne et let tryk med håndfladen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Krydr dem med salt og peber, og dryp med olie.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 10 minutter, til de er let brune.
Pil og hak rødløg fint. Skyl og hak tomater fint. Fordel herefter tomater, rødløg og yoghurt oven på kartoflerne, drys godt med karse, og servér.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'