Maste kartofler med yoghurt og salsa
23. august 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den perfekte ret, hvis du har kartoffelrester tilbage fra dagen før.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem afkøle helt.
Tænd ovnen på 225°. Giv de afkølede kartoflerne et let tryk med håndfladen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Krydr dem med salt og peber, og dryp med olie.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 10 minutter, til de er let brune.
Pil og hak rødløg fint. Skyl og hak tomater fint. <br />
Fordel herefter tomater, rødløg og yoghurt oven på kartoflerne, drys godt med karse, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk