Maste kartofler med yoghurt og salsa

23. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Den perfekte ret, hvis du har kartoffelrester tilbage fra dagen før.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i en gryde med letsaltet vand. Lad dem afkøle helt.
Tænd ovnen på 225°. Giv de afkølede kartoflerne et let tryk med håndfladen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Krydr dem med salt og peber, og dryp med olie.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 10 minutter, til de er let brune.
Pil og hak rødløg fint. Skyl og hak tomater fint. <br /> Fordel herefter tomater, rødløg og yoghurt oven på kartoflerne, drys godt med karse, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar