Massaman curry med rejer

27. april 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Massaman curry er en lækker thailandsk karryret, der er lidt mildere i smagen end de traditionelle stærke karryretter. Krydr retten med kanel og kardemomme, der bidrager med lidt sødme.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen, og hold dem varme til servering.
Steg karrypastaen på panden i 1 minut. Tilsæt kokosmælk, og kog op.
Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Skyl sukkerærterne, og skær dem i strimler. Hæld broccoli, sukkerærter, kanelstang og kardemommekapsler i saucen, og lad det småkoge i 5 minutter.
Tilsæt rejer, sukker, soja og limesaft, og kog videre i 3-4 minutter, til rejerne er kogte og blevet lyserøde. Smag saucen til.
Top curryen med peanuts og skiver af frisk chili, og servér med kogte ris og limebåde.<br />  

Tip!

Kan du ikke få fat på den rigtige massaman karrypasta, kan du i stedet bruge almindelig gul karrypasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar