Massaman chicken curry

24. april 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Massaman er en mild og cremet thailandsk curry. Oftest laves den med kylling, men du kan også bruge lam eller tofu.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileterne i tern, og brun dem i olie og karrypasta i en gryde.
Pil rødløget, skær det i tynde skiver, og lad det stege med i gryden. Skrub eller skræl kartofler og søde kartofler, og skær dem i mundrette tern. Lad dem stege med i gryden i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, og lad retten simre i 15 minutter, til kartoflerne er møre.
Smag curryen til med sukker og fiskesauce, og servér med kogte ris, peanuts og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar