Massaman chicken curry
24. april 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Massaman er en mild og cremet thailandsk curry. Oftest laves den med kylling, men du kan også bruge lam eller tofu.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisningen på pakken. Skær kyllingefileterne i tern, og brun dem i olie og karrypasta i en gryde.
Pil rødløget, skær det i tynde skiver, og lad det stege med i gryden. Skrub eller skræl kartofler og søde kartofler, og skær dem i mundrette tern. Lad dem stege med i gryden i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, og lad retten simre i 15 minutter, til kartoflerne er møre.
Smag curryen til med sukker og fiskesauce, og servér med kogte ris, peanuts og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk