Martini Asti med limefrugt og granatæble
Byd dine gæster velkommen med en let og perlende drink. De rubinrøde granatæblekerner lyser smukt op i glassene.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- granatæbler
- 1
- isterninger
- 12
- mousserende vin (gerne Martini Asti)
- 75 cl
- limefrugter
- 2
Sådan gør du
Halvér granatæblet, og pil kernerne ud. Kassér de hvide hinder.
Fordel isterninger og granatæblekerner i bunden af høje glas.
Halvér halvdelen af limefrugterne, og dryp lidt limesaft i hvert glas.
Skær den anden halvdel limefrugter i skiver.
Hæld Martini Asti i glassene, og pynt med limeskiver. Servér straks.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner