Martini Asti med limefrugt og granatæble

Byd dine gæster velkommen med en let og perlende drink. De rubinrøde granatæblekerner lyser smukt op i glassene.

Martini Asti med limefrugt og granatæble
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
granatæbler
1
isterninger
12
mousserende vin (gerne Martini Asti)
75 cl
limefrugter
2

Sådan gør du

Halvér granatæblet, og pil kernerne ud. Kassér de hvide hinder.
Fordel isterninger og granatæblekerner i bunden af høje glas.
Halvér halvdelen af limefrugterne, og dryp lidt limesaft i hvert glas.
Skær den anden halvdel limefrugter i skiver.
Hæld Martini Asti i glassene, og pynt med limeskiver. Servér straks.

Tip!

I stedet for at tilsætte granatæblekerner og isterninger hver for sig kan du i god tid forinden fryse isterninger med granatæblekerner i. Det sparer tid på dagen og ser festligt ud i drinken.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'