Martini Asti med limefrugt og granatæble
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Byd dine gæster velkommen med en let og perlende drink. De rubinrøde granatæblekerner lyser smukt op i glassene.
Ingredienser
Sådan gør du
Halvér granatæblet, og pil kernerne ud. Kassér de hvide hinder.
Fordel isterninger og granatæblekerner i bunden af høje glas.
Halvér halvdelen af limefrugterne, og dryp lidt limesaft i hvert glas.
Skær den anden halvdel limefrugter i skiver.
Hæld Martini Asti i glassene, og pynt med limeskiver. Servér straks.
Tip!
I stedet for at tilsætte granatæblekerner og isterninger hver for sig kan du i god tid forinden fryse isterninger med granatæblekerner i. Det sparer tid på dagen og ser festligt ud i drinken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk