Marokkanske lammekoteletter med krydret couscous

Couscous er nemt tilbehør til de marokkanske lammekoteletter, for de små gryn skal bare trække nogle minutter med kogende vand.

Marokkanske lammekoteletter med krydret couscous
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Mai KnauerFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
lammekoteletter
8
fintrevet muskatnød
1 tsk.
stødt spidskommen
1 tsk.
sød paprika
1 tsk.
tørret timian
1 tsk.
olivenolie til stegning
2 spsk.

Krydret couscous

couscous
200 g
olivenolie
4 spsk.
salt
peber
friske røde chilier
1
bredbladet persille
1 bundter
frisk mynte
½ bundter
citroner
1

Sådan gør du

Drys lammekoteletterne med muskatnød, spidskommen, paprika og timian, og stil dem i køleskabet.

Krydret couscous

Hæld couscoussen i en stor skål med halvdelen af olivenolien. Hæld kogende vand over, så det lige dækker. Drys salt over, læg en tallerken over skålen, og lad den stå i nogle minutter, til couscoussen er mør.
Rens og hak chilien fint. Hak persille og mynte fint.
Rør chili, persille og mynte i couscoussen med en gaffel. Pres saften af citronen. Tilsæt resten af olivenolien og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Steg lammekoteletterne i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter på hver side, de må gerne være lidt rosa i midten. Servér med den krydrede couscous og evt. fladbrød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'