Marokkanske lammekoteletter med krydret couscous
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Couscous er nemt tilbehør til de marokkanske lammekoteletter, for de små gryn skal bare trække nogle minutter med kogende vand.
Ingredienser
Sådan gør du
Drys lammekoteletterne med muskatnød, spidskommen, paprika og timian, og stil dem i køleskabet.
Hæld couscoussen i en stor skål med halvdelen af olivenolien. Hæld kogende vand over, så det lige dækker. Drys salt over, læg en tallerken over skålen, og lad den stå i nogle minutter, til couscoussen er mør.
Rens og hak chilien fint. Hak persille og mynte fint.
Rør chili, persille og mynte i couscoussen med en gaffel. Pres saften af citronen. Tilsæt resten af olivenolien og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Steg lammekoteletterne i lidt olivenolie på en pande i 3-4 minutter på hver side, de må gerne være lidt rosa i midten. Servér med den krydrede couscous og evt. fladbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk