Marokkanske kødboller med persille og hvidløg
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Forny de klassiske frikadeller, så de får en spændende, krydret smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet sammen med rasp og æg.
Pres hvidløget, og hak persillen fint. Riv skallen af citronen. Rør hvidløg, persille, five spice-krydderi og citronskal i farsen.
Form farsen til små kødboller på størrelse med store valnødder.
Opvarm en dyb (sautere)pande med olien, og dybsteg kødbollerne i 2-3 minutter på hver side.
Lad kødbollerne dryppe af på fedtsugende papir.
Tip!
Five spice-krydderi er en eksotisk krydderblanding, som samler de fem smage: Sødt, surt, bittert, stærkt og salt. Krydderiet indeholder typisk szechuanpeber, nelliker, stjerneanis, kanel og fennikelfrø.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk