Marokkanske kødboller med persille og hvidløg

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Forny de klassiske frikadeller, så de får en spændende, krydret smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør kødet sammen med rasp og æg.
Pres hvidløget, og hak persillen fint. Riv skallen af citronen. Rør hvidløg, persille, five spice-krydderi og citronskal i farsen.
Form farsen til små kødboller på størrelse med store valnødder.
Opvarm en dyb (sautere)pande med olien, og dybsteg kødbollerne i 2-3 minutter på hver side.
Lad kødbollerne dryppe af på fedtsugende papir.

Tip!

Five spice-krydderi er en eksotisk krydderblanding, som samler de fem smage: Sødt, surt, bittert, stærkt og salt. Krydderiet indeholder typisk szechuanpeber, nelliker, stjerneanis, kanel og fennikelfrø.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar