Marokkansk gulerodssalat

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Gulerødderne skal ikke bages helt bløde. De skal beholde deres bid og bare have fremhævet sødmen i ovnen.

Bemærk
Antal personer: 4 (som tilbehør).

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skrub gulerødderne, og flæk dem. Læg dem i en frysepose sammen med olie og krydderier, og sørg for, at krydderierne bliver fordelt.
Læg gulerødderne i en bradepande, og bag dem i ovnen i 20 minutter.
Anret dem på et fad, og dryp olien fra bradepanden over.
Rør skyr med friskrevet ingefær, og fordel dressingen over gulerødderne.
Drys med plukket koriander, og servér salaten enten lun eller kold.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar