Marineret lam med ærtepuré, ristede kartofler og kikærter

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

I stedet for kikærter fra dåse kan du sætte de tørrede ærter i blød dagen før og koge dem 30-40 minutter før brug.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær lammeculotterne i 1½ cm store tern. Læg kødet i en skål, og vend det med olie, knust hvidløg, salt og peber.
Blend friskbælgede ærter, mynte, parmesan og olie til en fin masse. Krydr med salt.
Skrub kartoflerne, og fordel dem i et ovnfast fad. Dryp dem med olie og salt, og bag dem i en 190° varm ovn i 25 minutter.
Tilsæt drænede kikærter, ryst godt, så kartofler og kikærter blandes, og bag videre i ovnen i ca. 10 minutter.
Steg lammekødet godt på alle sider på en varm pande.
Anret kødet på ærtepuré, og servér med kartofler og kikærter.
Pynt med mynteblade og evt. citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar