Marineret kylling med porrer og majs

30. august 2022 af .

Foto: columbus leth

Læg evt. kyllingekødet i marinade natten over - så er der lynhurtigt mad på bordet dagen efter.

Bemærk
Marinering: Mindst 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i mundrette tern. Skræl og riv ingefæren, og rør den sammen med soja, sesamolie, chilisauce og ketchup i en stor skål. Vend kyllingekødet rundt i marinaden, og lad det trække i 30 minutter.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Steg kødet i olie på en pande i ca. 5 minutter, til det er gennemstegt. Smag til med salt. Læg kødet på en tallerken, og rengør panden.
Rens porrerne grundigt, og skær dem i tynde skiver. Pil majskolberne, og skær kernerne af med en stor kniv.
Steg porrer og majs i smør på panden i 3-4 minutter, til de er let møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber.
Anret risene på 4 tallerkner, fordel kødet over og derefter de stegte grøntsager. Pynt med hakket persille, og servér straks.<br />  

Tip!

Servér evt. med en dressing rørt af cremefraiche, friske krydderurter og sød chilisauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar