Marineret kylling med porrer og majs
30. august 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: columbus leth
Læg evt. kyllingekødet i marinade natten over - så er der lynhurtigt mad på bordet dagen efter.
Bemærk
Marinering: Mindst 30 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfileterne i mundrette tern. Skræl og riv ingefæren, og rør den sammen med soja, sesamolie, chilisauce og ketchup i en stor skål. Vend kyllingekødet rundt i marinaden, og lad det trække i 30 minutter.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Steg kødet i olie på en pande i ca. 5 minutter, til det er gennemstegt. Smag til med salt. Læg kødet på en tallerken, og rengør panden.
Rens porrerne grundigt, og skær dem i tynde skiver. Pil majskolberne, og skær kernerne af med en stor kniv.
Steg porrer og majs i smør på panden i 3-4 minutter, til de er let møre, men stadig har bid. Krydr med salt og peber.
Anret risene på 4 tallerkner, fordel kødet over og derefter de stegte grøntsager. Pynt med hakket persille, og servér straks.<br />
Tip!
Servér evt. med en dressing rørt af cremefraiche, friske krydderurter og sød chilisauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk