Marineret kylling med ingefær, kanel og safran

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Kylling kan de fleste lide, og det lyse kød får en ekstra dejlig smag, når det marineres i citron, ingefær og aromatiske krydderier.

Bemærk
Antal: 8 personer (som del af en buffet) Marinering: Mindst 2 timer, gerne natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Partér kyllingen i 8 stykker, og læg dem i en stor frysepose.
Pil løget, og hak det groft. Riv skallen, og pres saften af citronen. Bland det hakkede løg sammen med olivenolie, friskrevet ingefær, kanel, safran, citronsaft, citronskal, honning, salt og peber.
Hæld marinaden over kyllingestykkerne i posen, og lad dem marinere på køl i mindst 2 timer (eller gerne natten over).
Tænd ovnen på 200º. Læg de marinerede kyllingestykker i en bradepande eller et ovnfad.
Steg dem i ovnen i 40-45 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar