Marineret kalvecuvette med couscoussalat
24. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Kalvcuvetten er marineret i hvidløg, ingefær, appelsin og sojasauce. Der er altså med andre ord skruet godt op for smagsindtrykkene. Servér herligheden med couscoussalat til.
Bemærk
Marinering, kød: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids kalvecuvettens fedtside i tern.
Pil og riv hvidløget. Skræl og riv ingefær. Riv appelsinskallen, og pres saften. Bland hvidløg, ingefær, appelsinsaft og appelsinskal med olie, sojasauce, salt og peber. Hæld marinaden over kødet, og lad det trække i mindst 30 minutter i køleskabet.
Steg kødet med fedtsiden nedad på en tør pande, til den er sprød og gylden. Vend kødet, og steg det i 2 minutter på kødsiden. Steg kødet færdigt i en 175° varm ovn i ca. 25 minutter.
Lad kødet hvile i 15 minutter, og skær det herefter i skiver. Drys med koriander.
Kog couscous efter anvisningen på pakken. Bag hasselnødderne i ovnen i ca. 10 minutter ved 175°. Gnub skallerne af i et rent viskestykke, og hak nødderne.
Skyl og pluk radicchio. Rens forårsløg, og skær dem i skiver. Hak koriander fint. Vend det hele godt sammen.
Rør appelsinsaft og olie godt sammen. Smag til med salt og peber. Vend dressingen godt rundt i couscoussalaten. Servér som tilbehør til kødet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk