Marineret flanksteak med pommes duchesse og salsa verde

Pommes duchesse er kartoffelmos, som er sprøjtet ud i små toppe og efterfølgende bagt i ovnen. Her er der for variationens skyld brugt søde kartofler, men almindelige kartofler er mindst lige så fine at anvende.

Marineret flanksteak med pommes duchesse og salsa verde
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Marinering: Mindst 1 time, gerne længere.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en sprøjtepose med stor stjernetylle

Sådan gør du

Tip!

Hvis du vil være i god tid, kan du begynde allerede aftenen før med at marinere kødet. Det kan sagtens tåle at marinere på køl natten over.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'