Marineret flanksteak med pommes duchesse og salsa verde
Pommes duchesse er kartoffelmos, som er sprøjtet ud i små toppe og efterfølgende bagt i ovnen. Her er der for variationens skyld brugt søde kartofler, men almindelige kartofler er mindst lige så fine at anvende.
![Marineret flanksteak med pommes duchesse og salsa verde](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/marineret-flanksteak-med-pommes-duchesse-og-salsa-verde_3334.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4019733470015377&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Marinering: Mindst 1 time, gerne længere.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en sprøjtepose med stor stjernetylle
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Lækker opskrift på Pommes Anna
Powered by Froala Editor