Marineret flanksteak med grillede gulerødder

Flanksteaken skæres fra den nederste del af oksens slag. Kødet har grove fibre og egner sig derfor særligt godt til marinering, fordi marinaden mørner kødet og gør den grillede bøf velsmagende og smørblød at skære i.

Marineret flanksteak med grillede gulerødder
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Marinering: 2 timer. Den intense asiatiske marinade er frisk og krydret, og du kan næsten ikke lade kødet marinere for længe i den.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Flanksteak er perfekt på grillen, for kødet har kort tilberedningstid og nyder derfor godt af grillens høje temperatur. Flanksteaken er ikke en af de mest kendte udskæringer, men det er synd, for kødet har et mørt bid og en god smag. Som en ekstra bonus er udskæringen fedtfattig og ikke mindst til at betale.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'