Marineret fennikelsalat med muslinger og krydderurter
En vildt lækker opskrift på dampede blåmuslinger med fennikelsalat marineret i muslingedressing.
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Antal personer: 4 (som forret).
Før du går i gang med opskriften, skal blåmuslingerne renses. Sådan gør du: Læg muslingerne i køkkenvasken, og fyld op med koldt vand. Skyl dem lidt hårdhændet. På den måde bliver de rene, og de muslinger, som evt. ikke er lukket fra begyndelsen, lukker sig ofte ved denne behandling. Skyl muslingerne i flere hold vand om nødvendigt, til vandet er helt klart. Gå nu muslingerne efter, og se, om nogle af dem stadig mangler at lukke sig. Slå dem i bordet med lidt kraft for at se, om de lukker sig efter et par minutter. Kassér de muslinger, som ikke lukker sig. De muslinger, som lukker sig tæt i, er friske og levende og dermed klar til videre tilberedning.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner