Marineret andebryst med rødkålssalat
10. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En god marinade med hvidløg, sojasauce og honning gør underværker for smagen, samtidig med at andebrystet mørnes godt. Servér med sprød rødkålssalat til.
Ingredienser
Sådan gør du
Rids skindet på andebrysterne, og læg dem i en frysepose. Skræl og hak ingefær fint, og bland det med presset hvidløg, koriander, sojasauce, olie og honning. Hæld marinaden i fryseposen, og lad andebrysterne trække på køl i 30 minutter.
Skrub kartoflerne, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt, og bag dem møre i ovnen ved 200° i 30 minutter.
Læg andebrysterne på en bradepande beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Lad dem trække tildækket i 10 minutter, før du skærer dem i skiver.
Snit rødkål fint. Hak abrikoser og valnødder. Skyl æblerne, og skær dem i fine både. Snit julesalater fint (gem evt. nogle blade til pynt). Skyl og hak persille.
Vend alle ingredienserne sammen i en skål, og hæld olie og friskpresset appelsinsaft over. Krydr med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på andebryst i ovn