Marinerede sild med karrysalat
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Marinerede sild kan spises, som de er, fx med rå løg, kapers og dild. Eller du kan give dem dit eget personlige præg med en frisk og sprød karrysalat.
Bemærk
Trækketid i vand: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens bladselleri, skræl gulerødder, og skær begge dele i tynde strimler med en skrællekniv eller på et skarpt rivejern.
Læg grøntsagerne i en skål med isvand i 30 minutter, til de bliver helt sprøde og krøller lidt.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Rør eddike og olie sammen med karry. Vend løgskiverne i karrydressingen.
Lad grøntsagerne dryppe af, og tør dem i et viskestykke. Vend dem sammen med løg og karrydressing, og smag til med salt og peber.
Skær sildene i stykker på 3 cm. Anret dem på rugbrød, og top med karrysalat. Drys evt. med dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på karrysalat