Marinerede rødbeder med julesalat
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
De marinerede rødbeder passer perfekt sammen med den hvide julesalat, der har en let bitter smag.
Bemærk
Kogetid, rødbeder: Ca. 40 minutter. Afkøling: Minimum 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog eller bag rødbederne med skrællen på. Kogetiden er ca. 40 minutter, bagetiden lidt længere ved 190°. Mærk, om de er tilpas møre.
Køl dem af i koldt vand, og gnid skrællen af. Skær dem i stænger.
Pisk marinaden sammen til en stærk, tyk dressing. Vend persille i.
Vend rødbederne i marinaden, og stil dem koldt i 1 time eller længere.
Hak nødderne groft, og vend dem i salaten. Anret på et flot fad. Snit julesalaten i tynde ringe, og drys dem over sammen med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk