Marinerede rødbeder med julesalat

1. juni 2018 af .

Foto: AOP

De marinerede rødbeder passer perfekt sammen med den hvide julesalat, der har en let bitter smag.

Bemærk
Kogetid, rødbeder: Ca. 40 minutter. Afkøling: Minimum 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog eller bag rødbederne med skrællen på. Kogetiden er ca. 40 minutter, bagetiden lidt længere ved 190°. Mærk, om de er tilpas møre.
Køl dem af i koldt vand, og gnid skrællen af. Skær dem i stænger.
Pisk marinaden sammen til en stærk, tyk dressing. Vend persille i.
Vend rødbederne i marinaden, og stil dem koldt i 1 time eller længere.
Hak nødderne groft, og vend dem i salaten. Anret på et flot fad. Snit julesalaten i tynde ringe, og drys dem over sammen med persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar