Marinerede rejer på spyd med salsa

15. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Det kræver næsten en eksotisk drink, når aftensmaden står på disse grillede dejligheder og en tropisk salsa.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd godt op i grillen. Sæt rejerne på spyd. Rør olie, limesaft og krydderier sammen, og pensl rejerne med blandingen. Grill rejerne 2-3 minutter på hver side.
Skræl ananas, og skær den i fine tern. Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Hak chili og koriander fint.
Rør ananas, løg, hvidløg, chili og koriander sammen med olie og limesaft. Krydr med salt og peber, og servér til de grillede rejer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar