Marinerede rejer på spyd med salsa
15. november 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det kræver næsten en eksotisk drink, når aftensmaden står på disse grillede dejligheder og en tropisk salsa.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd godt op i grillen. Sæt rejerne på spyd. Rør olie, limesaft og krydderier sammen, og pensl rejerne med blandingen. Grill rejerne 2-3 minutter på hver side.
Skræl ananas, og skær den i fine tern. Pil løg og hvidløg, og hak det fint. Hak chili og koriander fint.
Rør ananas, løg, hvidløg, chili og koriander sammen med olie og limesaft. Krydr med salt og peber, og servér til de grillede rejer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk