Marinerede kyllingespyd med grøn salat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Det er nemt at lave kyllingespyd, og så kan de både serveres til picnic, i madpakken og på buffetbordet.
Ingredienser
Udstyr
træspyd
Sådan gør du
Rør yoghurt sammen med garam marsala, knust hvidløg, salt og peber.
Læg en smule af yoghurtmarinaden i en stor skål, og rør ca. den dobbelte mængde koldt vand i. Så har du en fin dressing til salaten!
Vend kyllingefileterne godt rundt i resten af yoghurtmarinaden. Steg dem i solsikkeolie på en pande, til de er flot gyldne på alle sider. Sæt dem på spyd.
Skyl hjertesalaterne, og skær dem i tykke både på langs (fjern stokken). Vend salaten i yoghurtmarinaden. Skyl agurken, og skær den i små tern. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Vend agurk og løg i salaten sammen med hakket mynte.
Servér kyllingesticksene med den grønne salat og lunet naanbrød som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk