Marinerede kyllingespyd med grøn salat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Det er nemt at lave kyllingespyd, og så kan de både serveres til picnic, i madpakken og på buffetbordet.

Ingredienser

Udstyr

træspyd

Sådan gør du

Rør yoghurt sammen med garam marsala, knust hvidløg, salt og peber.
Læg en smule af yoghurtmarinaden i en stor skål, og rør ca. den dobbelte mængde koldt vand i. Så har du en fin dressing til salaten!
Vend kyllingefileterne godt rundt i resten af yoghurtmarinaden. Steg dem i solsikkeolie på en pande, til de er flot gyldne på alle sider. Sæt dem på spyd.
Skyl hjertesalaterne, og skær dem i tykke både på langs (fjern stokken). Vend salaten i yoghurtmarinaden. Skyl agurken, og skær den i små tern. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Vend agurk og løg i salaten sammen med hakket mynte.
Servér kyllingesticksene med den grønne salat og lunet naanbrød som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar