Marinerede kylingelår

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Nemme og gode kyllingelår, der marineres i en skøn krydderiblanding og grilles – det giver det bedste resultat!

Bemærk
Marinering: 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist peberkorn, korianderfrø, spidskommenfrø, sennepsfrø, fennikelfrø, stjerneanis og chiliflager på en tør, varm pande, til de begynder at “poppe”.
Stød krydderierne i en morter, og bland dem med paprika og salt.
Gnid kyllingelårene med noget af krydderrubben, dryp med olie, og lad dem marinere ca. 2 timer i køleskabet.
Grill kyllingelårene i 20-25 minutter. Vend dem jævnligt undervejs.

Tip!

Du får krydderrub til overs – gem den i et glas med låg til en anden god gang.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar