Marinerede kylingelår
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Nemme og gode kyllingelår, der marineres i en skøn krydderiblanding og grilles – det giver det bedste resultat!
Bemærk
Marinering: 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist peberkorn, korianderfrø, spidskommenfrø, sennepsfrø, fennikelfrø, stjerneanis og chiliflager på en tør, varm pande, til de begynder at “poppe”.
Stød krydderierne i en morter, og bland dem med paprika og salt.
Gnid kyllingelårene med noget af krydderrubben, dryp med olie, og lad dem marinere ca. 2 timer i køleskabet.
Grill kyllingelårene i 20-25 minutter. Vend dem jævnligt undervejs.
Tip!
Du får krydderrub til overs – gem den i et glas med låg til en anden god gang.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk