Marinerede jordbær med vaniljeis
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Jordbær marineret med balsamico og sort peber, der er en stærk makker til de søde bær.
Bemærk
Trækketid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens jordbærrene, og skær dem i kvarte.
Vend dem med sukker, peber og balsamico.
Lad dem trække i mindst 1 time i køleskabet.
Anret jordbærrene i en skål, hæld væden ved, og dryp evt. med en smule olivenolie.
Top med en kugle vaniljeis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Bagerens opskrift på jordbærkage