Marinerede jordbær med vaniljeis

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Jordbær marineret med balsamico og sort peber, der er en stærk makker til de søde bær.

Bemærk
Trækketid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens jordbærrene, og skær dem i kvarte.
Vend dem med sukker, peber og balsamico.
Lad dem trække i mindst 1 time i køleskabet.
Anret jordbærrene i en skål, hæld væden ved, og dryp evt. med en smule olivenolie.
Top med en kugle vaniljeis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar