Marinerede jordbær med hyldeblomstcreme

11. juli 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

På jagt efter en nem og lækker dessert? Lad et par håndfulde jordbær trække i en sød marinade med hyldeblomst og vanilje, inden du serverer dem sammen med en luftig creme.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og nip jordbærrene. Skær bærrene i mindre stykker.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn og hyldeblomstsaft sammen i en skål, og vend bærrene i blandingen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk yoghurt, mascarpone, hyldeblomstsaft og vaniljekorn sammen med et piskeris i en skål. Smag cremen til med hyldeblomstsaft.
Anret bærrene i skåle med hyldeblomstcreme. Pynt gerne med frisk mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar