Marinerede jordbær med hyldeblomstcreme
11. juli 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
På jagt efter en nem og lækker dessert? Lad et par håndfulde jordbær trække i en sød marinade med hyldeblomst og vanilje, inden du serverer dem sammen med en luftig creme.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og nip jordbærrene. Skær bærrene i mindre stykker.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør vaniljekorn og hyldeblomstsaft sammen i en skål, og vend bærrene i blandingen.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk yoghurt, mascarpone, hyldeblomstsaft og vaniljekorn sammen med et piskeris i en skål. Smag cremen til med hyldeblomstsaft.
Anret bærrene i skåle med hyldeblomstcreme. Pynt gerne med frisk mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk