Marinerede grøntsager
27. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Marinerede grøntsager, lidt ost, måske en skål oliven og et par skiver god pølse. Mere skal det ikke til for at forkæle sig selv en fredag aften. Laver du de marinerede grøntsager selv, smager det ekstra lækkert.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 time
Ingredienser
Sådan gør du
Skær auberginen i ½ cm tykke skiver. Skær peberfrugt og snackpeber i 2 cm store stykker, og fjern kernerne.
Skær chilien i tynde skiver.
Steg alle grøntsagerne i ⅔ af olien, indtil auberginen begynder at blive blød. Krydr grøntsagerne med salt og peber.
Hak hvidløg og oregano fint, og riv citronskallen. Vend det sammen med grøntsagerne.
Hæld grøntsagerne og resten af olivenolien i et glas. Lad grøntsagerne trække i marinaden i mindst 1 time.
Servér gerne de marinerede grøntsager til f.eks. brød, ost og oliven.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk