Marinade med mangochutney
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Lad kødet trække i marinade, inden du steger det. Marinaden er velegnet til svinekød, fx koteletter, schnitzler eller skinkekød i strimler.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak skalotteløget fint. Pil og pres hvidløget.
Rør skalotteløg og hvidløg sammen med eddike, chutney og olie.
Lad kødet trække i marinaden i mindst 30 minutter på køl, før du steger det.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk