Marinade med mangochutney

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Lad kødet trække i marinade, inden du steger det. Marinaden er velegnet til svinekød, fx koteletter, schnitzler eller skinkekød i strimler.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak skalotteløget fint. Pil og pres hvidløget.
Rør skalotteløg og hvidløg sammen med eddike, chutney og olie.
Lad kødet trække i marinaden i mindst 30 minutter på køl, før du steger det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar